Menyediakan kursus dan khidmat nasihat menghasilkan produk sejukbeku nuget,sosej,burger,bebola daging,bologna,sos spagetti,sos kacang, rendang daging DLL.
Kami memberi pengetahuan dan kemahiran asas dalam pemprosesan hasilan daging. Mempelajari prinsip asas pengeluaran hasilan daging, pengenalan kepada peralatan dan pra pemprosesan, kaedah pemprosesan, kawalan mutu, kebersihan dan sanitasi kilang serta pembungkusan dan pelabelan makanan. Meningkatkan pengetahuan dan kemahiran asas dalam pemprosesan hasilan daging serta mempelbagaikan produk lain berasaskan daging.
Antara manfaat menghadiri kursus ini ialah;
1. Peserta akan diberikan taklimat mengenai peralatan yang perlu digunakan untuk memulakan
bisnes dan bahan-bahan yang diperlukan untuk
menjadikan produk berkualiti.
2. Pemberian nota-nota mengenai cara memproses produk.
3. Penerangan mengenai campuran bahan dari A-Z.. (FORMULASI)
4. Peserta akan disediakan 5kg setiap 'production' sebagai pendedahan awal sebelum membuat
sendiri kemudian hari.
5. 'Hands On', Peserta akan khidmat tunjuk ajar dan taklimat khas disamping membuat sendiri
setiap produk untuk memberi pendedahan awal.
hanya yang berminat shj:
Boleh call atau sms ke
1. 012-3757497(Shaari)
2. 017-3337353(Helmi).
Terima Kasih,
Helmi Shaari
FaS Delicious Foods
No comments:
Post a Comment