MEMPROSES, MEMBEKAL DAN MENJUAL PRODUK SEJUKBEKU/FROZENFOODS

FaS Delicious Foods adalah syarikat yang menjual produk FaSFoods dan sepenuhnya dijalankan oleh syarikat bumiputera yang dimiliki oleh En.Mohd Helmi B. Mohd Shaari dan beliau mempunyai kepakaran dalam pengeluaran makanan berasaskan daging. FaS Delicious Foods mula dikenali sebagai "Home-Made" produk. Ditubuhkan pada tahun 2006, dan beroperasi pada skala kecil di rumah milik persendirian yang terletak di Serdang, Selangor. Perniagaan ini diasaskan oleh bapa beliausendiri iaitu En. Mohd Shaari B. Nordin yang mempunyai pengalaman lebih dari 30 tahun dalam bidang teknologi hasilan daging yang bermutu.

Monday, February 28, 2011

Produk FaSFoods..

 Produk kami yang berjenama 'FaSFoods' mempunyai kualiti yang tersendiri hasil kajian pakar kami yang mempunyai teknik2 terbaik untuk menaiktaraf makanan daging itu. Adunan pilihan kami untuk 'FaSFoods' sentiasa mengutamakan rasa yang sedap dan bermutu. Produk 'FaSFoods' ini akan meningkatkan pemasarannya ke tahap lebih luas yang mana kami sedang dalam perancangan untuk menembusi kawasan lembah klang disebabkan permintaan yang tinggi.

Soal selidik yang telah dibuat mendapati ramai yang meyakini produk FaSFoods untuk mara lebih jauh kerana selain rasanya yang sedap, FaSFoods juga menepati citarasa orang melayu, cina dan India. Pelangan kami terdiri drpd bangsa 1Malaysia...

Keyakinan terhadap produk FaSFoods bertambah apabila ramai mengetahui kami adalah 100% bumiputera yang membuat produk yang berkualiti ini.

Namun, masih ramai lg yang belum mencuba produk ini disebabkan pemasaran yang belum meluas. Rasalah keunikan produk 'FaSFoods' apabila terjumpa satu hari nnti. Pastinya anda termimpi2 untuk memakannya untuk sekali lagi.....

Antara produk FaSFoods yang mendapat permintaan tinggi ialah Bologna Ayam, Sosej Cili Padi, Frankfurter Ayam, Sos Spaghetti Ayam/Lembu dan Kuah Kacang.

No comments:

Post a Comment

Followers