MEMPROSES, MEMBEKAL DAN MENJUAL PRODUK SEJUKBEKU/FROZENFOODS

FaS Delicious Foods adalah syarikat yang menjual produk FaSFoods dan sepenuhnya dijalankan oleh syarikat bumiputera yang dimiliki oleh En.Mohd Helmi B. Mohd Shaari dan beliau mempunyai kepakaran dalam pengeluaran makanan berasaskan daging. FaS Delicious Foods mula dikenali sebagai "Home-Made" produk. Ditubuhkan pada tahun 2006, dan beroperasi pada skala kecil di rumah milik persendirian yang terletak di Serdang, Selangor. Perniagaan ini diasaskan oleh bapa beliausendiri iaitu En. Mohd Shaari B. Nordin yang mempunyai pengalaman lebih dari 30 tahun dalam bidang teknologi hasilan daging yang bermutu.

Wednesday, March 16, 2011

Kursus Membuat Burger

Berita baik kepada penjual burger diluar sana, kini kami menyediakan kursus membuat burger dgn cara yang mudah dan senang. Anda boleh menjenamakan burger anda sendiri.. Lebih menguntungkan dan merendahkan kos perbelanjaan anda.. Kami mempunyai kepakaran dalam teknologi hasilan daging seperti burger, sosej, nugget dan bebola daging.
Sudah ramai peserta kursus kami telah berjaya menghasilkan prosuk jenama mereka sendiri! 
Anda juga boleh menjadi seperti mereka... Kemahuan anda adalah keutamaan kami.

58 comments:

  1. Askum. Sy brcadang membuka gerai burger bg menambah pendapatan keluarga & mengumpul pengalaman beniaga. Oleh itu, sy brminat dgn kursus membuat burger ini. Sila emailkn details kursus ini - sufilisa@gmail.com. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam encik

      masih ada lg tak kursus memahirkan buat burger dan
      berapa bayaran dia

      Delete
  2. Saya dah emailkan detail. terima kasih

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.
    tlg email detail kursus nih.
    saifulhawari@gmail.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  4. Saya dah email detail kursus ke en.saiful. terima kasih

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...
    saya berminat untuk mengetahui detail kursus ini.
    tolong emailkan saya detail. tq
    shuridamahamud@gmail.com

    ReplyDelete
  6. assalammualaikum, saya berminat dengan kursus ini, tolong emailkan detail ttg ini surayatismail@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Saya sudah buka perniaga burger dan ingin mengetahui lebih lanjut tentang perniagaan burger. Boleh emailkan detail tentang kursus ini. Himran07@gmail.com

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...
    saya berminat untuk mengetahui detail kursus ini.
    tolong emailkan saya detail. tq fareez739@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Sila emelkan detail kpd sy
    blueberry_hunny@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. tlg emailkn detail ke aura_anuar2012@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Assalam, masih adakah kursus ini?
    Jikalau ada sila e-mailkan kepada anwar1595@yahoo.com. Terima Kasih!

    ReplyDelete
  12. saya berminatuntuk mengetahui cara menghasilkan daging burger?boleh dapatkan jadual kursus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  13. saya berminat untuk mengetahui detail kursus ini.
    tolong emailkan saya detail. adysaufi@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. saya berminat untuk mengikuti kursus ini,sila emailkan ke : dtirai@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Emelkn kt saya juga : hafidz.abdkarim@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. kursus diadakan di negeri mana .emailkan kat saya kirah85@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  17. Boleh tolong email pada saya dimana krusus ini diadakan dan bayarannya ..
    Mosteleyy_bestz@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Pls email detail..ers.calibre@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  19. boleh tolong emailkan secara detail. kirah85@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. saya berminat dan minta tolongkan Emailkan lebih lanjut (hisamadenan@gmail.com)

    ReplyDelete
  21. Saya juga berminat.tlg emailkan kat azrin_rin22@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. email kan detail nye

    ReplyDelete
  23. sila email kan detail tentang kursus perniagaan burger,saya sedang mencari stall burger , eifa_mikea@yahoo.com. atau contact sayajika ada stall burger nak dijual sham 0173423694

    ReplyDelete
  24. SALAM..BOLEH EMAIL DETAIL KURSUS TERMASUK YURAN? EMAIL liyana.ilmam@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Salam, berminat dengan krusus ini jadi email kn PD saya detail ; shahrul6467@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Salam . Saya berminat . Email kan detail hanisnabila10@gmail.com .

    ReplyDelete
  27. Saya berminat mengikuti kursus burger plz email detail kursus
    kmisnah@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Boleh emailkan detail ke fuza_3108@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. salam.. boley tlg emailkn detail kursus ke ajee_blackdahlia@yahoo.com.. tq co much..

    ReplyDelete
  30. Tolong email juga pada saya hasniekefci@gmail.com

    ReplyDelete
  31. saya berminat....tolong email kepada saya misssuria2011@gmail.com

    ReplyDelete
  32. email...kursus dan tajuk bila serta harganya ayambulubalik12@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Salam tuan... kursus ni masih ada lg ke?

    ReplyDelete
  34. Any info bleh la email ke kamarul1155@yahoo.com... tq

    ReplyDelete
  35. saya berminat sila email: jibah_twin78@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Saya berminat... email pada saya nazhar_ib@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. Saya berminat... email pada saya nazhar_ib@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. Saya berminat... email pada saya the725700@gmail.com sebarang info

    ReplyDelete
  39. salam....sy berminat nk mengikuti kursus membuat daging burger.Mohon email detail kpd sy di roslanmirabinrazali@gmail.com

    ReplyDelete
  40. salam....sy berminat nk mengikuti kursus membuat daging burger.Mohon email detail kpd sy di roslanmirabinrazali@gmail.com

    ReplyDelete
  41. salam...sy berminat nk mengikuti kursus membuat daging burger.Mohon email detail kpd sy di manpen84@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum,
    Saya berminat..boleh berikan maklumat lanjut berkaitan kursus? Tq
    aimanis_0404@hotmail.com

    ReplyDelete
  43. Assalamualaikum,
    Saya berminat..boleh berikan maklumat lanjut berkaitan kursus? Tq
    aimanis_0404@hotmail.com

    ReplyDelete
  44. salam, saya berminat, mcm mna nk sertai kursus niy, blh email detail pda sy. . azlinawannor@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Salam....macamana nak menyertai kursus ni yek..blh emailkan pada saya hamimah.ahmad45@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Salam....macamana nak menyertai kursus ni yek..blh emailkan pada saya hamimah.ahmad45@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum..mcam mana nak mnyertai kursus ni..tlong emailkn detail pada saya. fakrulradzi93@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Assalamualaikum..mcam mana nak mnyertai kursus ni..tlong emailkn detail pada saya. fakrulradzi93@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Saya berminat email saya detail su_769@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. saya berminat untuk sertai kursus ini. Email detail kepada saya fazlihafizi@gmail.com

    ReplyDelete
  51. kursus masih available ke? emailkan detail kpd sy sitiaishah2534@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Boleh emailkan detail pd sy di mimiehrc7@gmail.com @ 0105434364

    ReplyDelete

Followers